Stringhylla kopia: 5 vägghyllor som liknar string-hyllan

Innehåller samarbetslänkar

Letar du efter en vägghylla som liknar stringhyllan?

Vägghyllor liknande stringhyllan är det perfekta sättet att visa upp dina favoritföremål och få ditt utrymme att kännas mer organiserat. De finns i många olika färger, storlekar och stilar så att du kan hitta en som passar perfekt till ditt hem.

Du kommer att älska hur enkelt det är att hänga upp dessa vägghyllor på vilken vägg som helst! Dessutom är de tillverkade av hållbara material som kommer att hålla i flera år utan att blekna eller flagna. Och om du någonsin behöver flytta dem igen är de tillräckligt lätta för att tas ner och hängas upp igen någon annanstans i huset.

– Klicka på bilden för att gå direkt till produkt eller klicka på länkarna nedanför för lista hos butiken
Lista över stringhyllor hos Designtorget
– Lista över stringhyllor hos Trendrum

Om stringhyllan

String-hyllans enkla men effektiva utseende består av ändstycken i metall och höj- och sänkbara hyllor, vilket är dess mest utmärkande aspekt.

Här kan du se några jämförbara alternativ som ofta är billigare än den klassiska stringhyllan som härstammar från 1950-talet.

De kan också ha en distinkt design för de som föredrar en klassisk retrodesign men ändå vill ha något annorlunda i en nyare stil.

Vi har bara några få alternativ att välja mellan, som inte är exakt samma som String-hyllan, men de är mer jämförbara. Vi kan kalla det en hyllning till den ursprungliga String-hyllan eller en modernisering av den i vissa avseenden.

Stringhylla kopia: 5 vägghyllor som är bra alternativ liknar stringhyllan

1. Elma vägghylla – Vit

Elma vägghylla - Vit
Elma vägghylla – Vit

Elma vägghylla är en vit stilren hylla som har en nyare design än den klassiska stringhyllan. Detta är ett alternativ som passar i ett ljust hem som tänker ett steg längre än den som vill ha en kopia av en stringhylla.

Vägghyllan Elma är det perfekta sättet att visa upp din vintagestil samtidigt som den är modern. Med snygga vita hyllor och skåp är den här hyllan ett bra alternativ till traditionella snörhyllor. Dessutom är den enkel att montera och montera på väggen!

2. Linus vägghylla – Vit

Linus Vägghylla - Vit
Linus Vägghylla – Vit

Vi presenterar Linus vägghylla! Den här eleganta och praktiska hyllan är perfekt för att förvara dina prydnadsföremål, böcker och andra prydnadsföremål. Den är tillverkad av vitlackerad metall för ett ungdomligt utseende och är lätt att montera på plats. Dessutom gör de justerbara hyllorna den super mångsidig.

Letar du efter en snygg och funktionell vägghylla? Titta inte längre än till Linus! Denna vackert utformade pjäs har praktiska justerbara hyllor, vilket gör den perfekt för att förvara alla dina tillhörigheter. Dessutom är den vita lackytan lätt att rengöra och kommer att se bra ut i alla rum. Så vänta inte längre, beställ din Linus idag!

3. Anaheim vägghylla 4 hyllor – Trä/Svart

Anaheim vägghylla 4 hyllor - Trä/svart
Anaheim vägghylla 4 hyllor – Trä/svart

Letar du efter en vacker och användbar vägghylla? Anaheim-hyllan har vad du söker! Hyllorna är tillverkade av oljebehandlat paulownia-trä och svart pulverlackerade metallhållare, vilket gör dem perfekta för en mängd olika rum i ditt hem.

4. Lina vägghylla – Svart

Lina Vägghylla - Svart
Lina Vägghylla – Svart

Om du letar efter ett unikt sätt att visa upp din personlighet, behöver du inte leta längre än till Lina vägghylla. Den här trendiga delen är perfekt för att förvara böcker, prydnadsföremål och allt annat du kan behöva. Den lättmonterade designen gör det enkelt att sätta upp den på väggen, och den svartlackerade finishen garanterar att den kompletterar vilken inredning som helst.

Äntligen ett elegant och funktionellt sätt att organisera ditt hem! Den här Lina vägghyllan är perfekt för att hålla böcker, prydnadsföremål och alla andra prydnadssaker du kan tänka dig. Den lättmonterade designen gör installationen till en barnlek, och den eleganta svarta lackfinishen kommer att se bra ut i alla rum.

5. Hylla Nivo Shelf E

Hylla Nivo är ett bra alternativ till en stringhylla

Lämna en kommentar