Om oss

Bastmobler.se är en jämförelsesajt för möbler där du kan jämföra och hitta den bästa produkten online till det billigaste priset. Vi vill göra det enklare, billigare och roligare att köpa nya möbler!

Bastmobler.se är en svensk webbplats som hjälper dig att jämföra och hitta de bästa möblerna online till det billigaste priset. Vi har funnits sedan 2020 och vårt mål har alltid varit att ge människor möjlighet att spara pengar på sina möbelköp genom att göra det enkelt för dem att jämföra priser från olika hemsidor.

Bastmobler.se är också ett bra ställe för dem som vill ha information om märken, stilar, storlekar och material på möbler innan de börjar handla – vilket kan vara tidskrävande i butiker eller utställningslokaler när man är osäker på vad exakt man letar efter!

Vårt uppdrag är att göra det enkelt för dig att jämföra och hitta de bästa möblerna till billigaste pris. Bor du i en ny lägenhet? Vi har det du behöver! Bastmobler har tusentals produkter från hundratals butiker över hela Sverige, samt ett stort urval av populära varumärken som IKEA, H&M Home och många fler.

Våra inköpare är ständigt på jakt efter nya erbjudanden så att vi kan erbjuda dem till dig först. Med vår hjälp kan vem som helst inreda sitt hem till överkomliga priser!